Een exclusieve uitstraling met koperen (dak)elementen

Wilt u een koperen dak, gevel, dakgoot en/of regenpijp laten plaatsen? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en reparaties van koperen dakelementen? Gejo Techniek is u graag van dienst bij alle denkbare werkzaamheden op het gebied van koperwerk!‚Äč

Waarom koperwerk?

Koperwerk is een zeer populair materiaal voor daken en dakelementen. De weersinvloeden zorgen ervoor dat de buitenste laag van het koperwerk in de loop der jaren geleidelijk aan van kleur veranderd, van een diep roodbruin naar een karakteristiek groen. Die kleurverandering is wat uw woning of bedrijfspand die unieke uitstraling geeft. Koperwerk is echter niet alleen gewild vanwege de exclusieve uitstraling die ermee te realiseren is. Koper is namelijk ook uitstekend bestand tegen corrosie, zo goed als onderhoudsvrij en heeft het een uitzonderlijk lange levensduur; koperwerk gaat gemiddeld zo’n tachtig jaar mee! Koperwerk wordt vaak toegepast bij woningen met rieten daken, maar het kan ook voor uw project een uitstekende oplossing zijn.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Het maakt niet uit of het nu gaat om complete koperen daken, dakgoten, regenpijpen, deklijsten of gevelwerk, om een monumentaal pand, een bestaande woning of een nieuwbouwproject, bij Gejo Techniek is alles mogelijk! Om lekkages te voorkomen en optimaal te profiteren van een lange levensduur is de juiste afwerking van het koperwerk van essentieel belang. Als koperwerk specialist kunnen wij u van een deskundig advies voorzien. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van koperwerk. 

Ja, ik wil meer informatie over koperwerk!

Neem voor meer informatie over koperwerk contact op met Gejo Techniek! Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheden van koperwerk voor uw specifieke situatie. Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Ons bedrijf is gevestigd in Weerselo maar werkzaam in de gehele regio.

Meer informatie of offerte aanvragen?

© Gejo Techniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl