Professioneel aangelegde zinken daken, deklijsten of dakgoten

Wilt u een zinken dak, zinken deklijst of zinken dakgoten laten plaatsen? Of zijn uw bestaande zinken dak of dakelementen aan een onderhoudsbeurt toe? Gejo Techniek is u hierbij graag van dienst!

Waarom zinkwerk?

We zien steeds vaker woningen en bedrijfspanden die van zinkwerk zijn voorzien. En dat is niet zo verwonderlijk. Zink is een materiaal met een lange levensduur en een stijlvolle, moderne uitstraling. Daarbij is het bijzonder onderhoudsvriendelijk en volledig recyclebaar, zonder verlies van kwaliteit. Zinkwerk wordt veel toegepast bij het restaureren en renoveren van monumentale panden, maar we komen het ook steeds vaker tegen bij nieuwbouwprojecten. Het materiaal is zeer gemakkelijk te verwerken op vrijwel alle soorten daken en zorgt voor een compacte dakconstructie, waardoor u meer ruimte over heeft voor bijvoorbeeld de dakisolatie. Zinkwerk is tegenwoordig leverbaar in een breed scala aan kleuren en structuren. Bovendien zal zinkwerk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld koperwerk, niet verkleuren door de zon of andere weersinvloeden. Dit maakt zinkwerk tot een uitstekende keuze voor elk dak!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Gejo Techniek is al jaren dé specialist op het gebied van zinkwerk. Wij beschikken over zowel de ervaring en de kennis als het materiaal om u van dienst te zijn bij alle zinkwerk gerelateerde werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het leveren en monteren van complete zinken daken, zinken deklijsten en zinken dakgoten. Ook het plaatsen van zinken gevelbekleding behoort tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van zinkwerk.

Ja, ik wil meer informatie over zinkwerk!

Bent u benieuwd of zinkwerk voor uw pand de ideale oplossing is? Heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van zinkwerk? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op met Gejo Techniek. Onze zinkwerk specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie of offerte aanvragen?

© Gejo Techniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl