Gespecialiseerd dakwerk door professionals!

Bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in dakwerk? Dan bent u bij Gejo Techniek in Weerselo aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor zowel complete dakwerk installaties als voor dakrenovaties, dakinspecties, onderhoud en reparaties.

Waarom dakwerk?

Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan de weersinvloeden. Afhankelijk van het type dak dat u heeft is periodieke inspectie en onderhoud van essentieel belang om beginnende problemen tijdig aan te pakken en lekkages en verval te voorkomen. Voor al het dakwerk geldt dat het inschakelen van een professionele dakdekker geen overbodige luxe is. Een dakdekker beschikt over de juiste expertise en alle materialen om alle denkbare dakwerkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren. Waarom zou u zelf het risico nemen om het dak op te gaan als u dit ook aan een specialist kunt overlaten? Bovendien bent u met een ervaren dakdekker verzekerd van een hoogwaardig resultaat en een deskundig advies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Gejo Techniek is dé dakwerk specialist van Weerselo en omstreken. Wij zijn u graag van dienst bij het aanbrengen van nieuwe dakbedekking op zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Maar u kunt ons ook inschakelen voor dakrenovaties, dakinspecties, dakonderhoud en dakreparaties. Van het schoonmaken van uw dakgoten tot aan het repareren van lekkages tot aan het vernieuwen van een compleet dak, onze dakdekkers draaien voor geen enkele klus hun hand om. Verder zijn wij gespecialiseerd in zinkwerk en koperwerk.

Ja, ik wil meer informatie over dakwerk!

Wilt u graag meer weten over onze uiteenlopende diensten op het gebied van dakwerk? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Gejo Techniek is u graag van dienst!

Meer informatie of offerte aanvragen?

© Gejo Techniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl